Tentang Kami

company_img

Saha Urang

Taizhou Shiwo Electric & Machinery Co., Ltd. perenahna di kota Taizhou kalayan transportasi anu merenah, caket palabuhan Ningbo.Éta mangrupikeun perusahaan manufaktur mékanis sareng téknologi komprehensif anu khusus dina jinis mesin las, sagala rupa mesin cuci mobil, mesin cuci tekanan tinggi, mesin busa, mesin beberesih, pangecas batré, sareng suku cadangna.Kami gaduh sakelompok tim anu berpengalaman sareng profésional, anu museurkeun kana nganteurkeun sajumlah produk kualitas luar biasa anu nyumponan tungtutan anu béda-béda tina basa palanggan anu lega.

Kalawan kualitas alus teuing jeung harga kalapa, produk urang nu diékspor ka Amérika Kidul, Eropa, Koréa Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Asia Tengah, Afrika jeung nagara sejen tur wewengkon, aranjeunna nampi ogé sarta dipaké ku konsumén urang.

Naon Urang Boga

Dumasar prinsip urang "pasar-berorientasi jeung customer-berorientasi", urang terus ngaronjatkeun kualitas produk urang jeung ngamekarkeun produk panganyarna pikeun minuhan tungtutan konsumén '.Produk kami saluyu sareng syarat kaamanan standar internasional.Tim QC kami anu dilatih saé ngalaksanakeun pamariksaan salami unggal tahapan produksi urang pikeun ngontrol kualitas sateuacan kiriman.Kalayan pangalaman anu beunghar, téknologi canggih sareng kaahlian profésional, tim penjualan sareng jasa kami teras-terasan ngajaga kauntungan konsumén dina prioritas utama urang.tekenan kontinyu kami dina kualitas, inovasi téhnologi jeung kapuasan customer ngajaga urang ngalakukeun hadé tur hadé.

ngeunaan2

Tim SHIWO dumasar di Cina pikeun ngadukung pamasaran global sareng kami milarian distributor lokal salaku jangka panjang urang
mitra tinimbang nyetel tim jualan urang sorangan pikeun ngahemat biaya jeung maksimalkeun pungsi mangpaat mitra urang.
Ngaliwatan inovasi kontinyu sareng perbaikan, kami bakal nyayogikeun nilai anu luar biasa pikeun mitra kami.

Ku sistem manajemen ilmiah, konsép inovatif alus teuing jeung konsép jasa modern, karajinan nu
jeung jujur ​​Shiwo warmly Ujang konsumén ti sakuliah dunya pikeun ngadegkeun jangka panjang jeung win-win
hubungan bisnis jeung urang.Shiwo nuju ngarepkeun nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun!