FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén profésional pikeun ngahasilkeun mesin las, carjer batré mobil tekanan tinggi washer, sarta kami ogé mangrupa parusahaan dagang kaayaan mesin busa, mesin beberesih, jeung suku cadang maranéhanana, sarta sababaraha produk lianna ti pabrik baraya urang.

Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun pesenan?

Anjeun tiasa ngahubungi penjualan online kami atanapi ngirim patarosan ka email kami, Punten kirimkeun kami langkung rinci syarat anu langkung jelas.Ku kituna urang bisa ngirim anjeun tawaran dina munggaran waktu.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun Anjeun sampel, tapi anjeun kudu mayar sampel sarta angkutan barang di hareup.Kami bakal ngabalikeun biaya saatos anjeun pesenan.

Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?

Sumuhun.Kami nampi sadayana OEM sareng ODM.

Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?

Istilah pamayaran kami nyaéta deposit 30%, kasaimbangan dina tetempoan salinan B / L atanapi L / C dina tetempoan.

Iraha waktos pangiriman anjeun?

Biasana, éta bakal nyandak 30 dinten saatos urang réngsé ngonfirmasi kontrak penjualan sareng detil.

Naon jaminan anjeun?

Kami nawiskeun garansi 1 taun saatos anjeun nampi barang.