• company_img

tentang Kami

Taizhou Shiwo Electric & Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan ageung sareng integrasi industri sareng perdagangan, anu khusus dina manufaktur sareng ngekspor sababaraha jinis mesin las, kompresor hawa, mesin cuci tekanan tinggi, mesin busa, mesin beberesih sareng suku cadang. .Kantor pusatna aya di kota Taizhou, propinsi Zhejiang, Cina Kidul.Kalawan pabrik modern ngawengku wewengkon 10.000 méter pasagi, kalawan leuwih ti 200 pagawe ngalaman.

Kompresor Udara Silent Gratis Minyak Portabel pikeun Aplikasi Industri

Kompresor Udara Silent Gratis Minyak Portabel pikeun Aplikasi Industri

Kompresor hawa jempé bébas minyak kami dirancang pikeun nyayogikeun solusi hawa dikomprés anu efisien sareng dipercaya pikeun sababaraha aplikasi industri.

Tekanan tinggi Washer SW-8250

Tekanan tinggi Washer SW-8250

• motor kakuatan Strong kalawan panyalindungan overload.
• Tambaga coil motor, sirah pompa tambaga.
• Cocog jeung nyeuseuh mobil, beberesih tegalan, taneuh jeung témbok cuci, sarta atomization cooling jeung panyabutan lebu di tempat umum, jeung saterusna.

Mesin las multifungsi portabel profésional pikeun sagala rupa aplikasi

Mesin las multifungsi portabel profésional pikeun sagala rupa aplikasi

*MIG/MAG/MMA
* 5kg flux cored kawat
* Téknologi Inverter IGBT
* Kontrol laju kawat Stepless, efisiensi tinggi
* Perlindungan termal
* Tampilan digital
* Portabel

Warta Urang