Pasar Alat Las, Asesoris & Consumables Booming Di sakuliah dunya kalayan Tren Panganyarna sareng Lingkup Kahareup ku 2028

11-16-2022 08:01 Cét
Pasar peralatan las global, asesoris & bahan bakar diperkirakeun tumbuh dina CAGR 4.7% salami periode ramalan.Pasar gumantung pisan kana transportasi, gedong sareng konstruksi, sareng industri beurat.Welding sacara liar dianggo dina industri transportasi pikeun ngahasilkeun bagian sareng asesoris kendaraan.Numutkeun kana OICA (Organization Internationale des Constructeurs d'Automobiles) produksi mobil panumpang global taun 2021 jumlahna 80.1 juta dibandingkeun sareng 77.6 juta taun 2020, anu ngadukung ngagancangkeun kamekaran pasar.

Batré-carjer-CB-Seri-2

Sumawona, inovasi robotika parantos nyababkeun paningkatan panggunaan robot dina séktor otomotif pikeun operasi fusing.Robot nawiskeun kauntungan kalebet ningkatkeun efisiensi prosés, produktivitas, kualitas, pangurangan, sareng anu sanésna anu ningkatkeun paménta dina industri otomotif.Pikeun nyayogikeun lapisan konci paménta ngaluncurkeun sistem las robotic pikeun tetep kompetitif di pasar.Salaku conto, dina bulan Juli 2019, Yaskawa America, Inc. ngaluncurkeun tilu produk dina rohangan las robotic.Produkna kalebet AR3120, Universal Weldcom Interface (UWI), sareng sél kerja séri ArcWorld 50.AR3120 mangrupikeun robot las busur genep sumbu anu gaduh jangkauan horizontal 3,124-mm sareng jangkauan vertikal 5,622-mm.UWI mangrupikeun aplikasi pendant anu ngamungkinkeun panggunaan pinuh ku kamampuan maju tina catu daya las digital Miller sareng Lincoln Electric sareng sél kerja séri ArcWorld 50 mangrupikeun sistem kawat-ka-las anu tiasa dirakit dina dasar umum. .Salaku tambahan, AR3120 idéal pikeun alat-alat pertanian, mesin konstruksi, atanapi pigura otomotif sareng gaduh kapasitas muatan 20 kg.Robot bisa floor-, wall-, Dengdekkeun- atawa siling-dipasang, sarta dikawasa ku YRC1000 controller, nu teu merlukeun trafo pikeun tegangan input mimitian ti 380VAC mun 480VAC.YRC1000 kalebet pendant pangajaran anu ringan sareng program intuitif, pas kana kabinét anu kompak.

Cakup pasar

Jumlah pasar sadia pikeun - 2021-2028
Taun dasar - 2021
Periode ramalan- 2022-2028

Bagéan Katutupan-

Ku Parabot
Ku Téhnologi
Ku Ahir-Pamaké

Wewengkon anu diwengku-

Amérika Kalér
Éropa
Asia Pasipik
Sésa Dunya

Parabot las, Asesoris & Consumables Laporan Pasar Bagéan

Ku Parabot

Éléktroda & Filler Metal Equipment
Alat-alat Gas Oxy-Suluh
Parabot séjén

Ku Téhnologi

Arc Las
Oxy-suluh las
Lain

Ku Ahir-Pamaké

Otomotif
Pangwangunan jeung Infrastruktur
Ngawangun kapal
Generasi kakuatan
Lain

Parabot las, Asesoris & Consumables Laporan Pasar Bagéan dumasar Wewengkon

Amérika Kalér

Amérika Sarikat
Kanada

Éropa

UK
Jérman
Spanyol
Perancis
Itali
Sésa Éropa

Asia Pasipik

India
Cina
Jepang
Koréa Kidul
Sésa APAC

Sésa Dunya

Amérika Latin
Wétan Tengah jeung Afrika


waktos pos: Nov-16-2022