beusi / Mesin Busa Stainless Steel

Fitur:

• Cocog jeung meresihan tembok exterior, kaca, jeung lanté industri kageulisan mobil, armada, beus, karéta, airplanes, kitu ogé hotél sarta guesthouses.
0.1-0.25MPA
0.1-0.35MPA


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngawanohkeun cuci mobil busa stainless steel kami, alat beberesih kualitas luhur dirancang pikeun otomotif, hotél sarta industri lianna.Aplikasi: Cocog pikeun hotél, réstoran, bengkel mobil, pusat cuci mobil sareng industri sanés anu peryogi solusi beberesih mobil anu efisien sareng dipercaya.

Keunggulan Produk

1: Produktivitas Tinggi: Mesin cuci mobil busa kami dirarancang khusus pikeun mastikeun beberesih gancang sareng éfisién, ngamungkinkeun usaha pikeun maksimalkeun produktivitas sareng ngalayanan langkung seueur konsumén dina waktos anu kirang.

2: Kinerja beberesih anu saé: Kalayan téknologi busa inovatif sareng tekanan cai anu kuat, mesin kami ngahapus kokotor, kokotor sareng noda tina kendaraan anjeun, mastikeun permukaan anu terang sareng bersih.

3: Gampang Dioperasikeun: Mesin cuci mobil ieu gaduh kadali anu ramah-pamaké sareng fitur intuitif anu ngagampangkeun operator ngagunakeun sanaos kalayan latihan atanapi pangalaman minimal.Kauntungan produk 4: Awét sareng dipercaya: Mesin kami didamel tina bahan stainless steel kualitas luhur sareng tiasa nahan kaayaan parah tina pamakean kontinyu, mastikeun umur jasa sareng reliabilitas.

Fitur produk

1: Kakuatan Busa adjustable: kaluaran busa mesin urang bisa gampang disaluyukeun pikeun nyocogkeun sarat beberesih béda, nyadiakeun kalenturan sarta kustomisasi pilihan pikeun beberesih tepat.

2: Sababaraha mode beberesih: Cai mibanda sababaraha modus beberesih kayaning pre-nyeuseuh, busa, tekanan tinggi cuci, waxing, jsb, nyadiakeun solusi cuci mobil komprehensif pikeun kaperluan béda.

3: Cai sareng Énergi Efisiensi: Mesin cuci mobil kami dirancang pikeun ngaminimalkeun konsumsi cai sareng énergi tanpa mangaruhan kinerja beberesih, nyababkeun penghematan biaya sareng kauntungan lingkungan.

4: Desain kompak, hemat rohangan: Mesin kami ukuranana kompak sareng gampang dipasang dina rohangan anu terbatas, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun dianggo dina rupa-rupa lingkungan komérsial.

5: Pangrojong saatos-jualan anu dipercaya: Urang nyayogikeun dukungan saatos penjualan anu komprehensif, kalebet jasa pangropéa, suplai suku cadang sareng bantosan téknis pikeun mastikeun operasi anu teu aya masalah.

Ngalebetkeun cuci mobil busa stainless steel kami kana operasi bisnis anjeun bakal ngarobih prosés beberesih mobil anjeun.Kalawan produktivitas tinggi na, kinerja beberesih alus teuing, operasi gampang, durability, kakuatan busa adjustable, sababaraha modus beberesih, cai jeung efisiensi énergi, desain kompak jeung rojongan sanggeus-jualan dipercaya, mesin ieu mesin idéal pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas jeung nganteurkeun kaunggulan idéal. solusi pikeun kinerja.Hasil beberesih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk