Mesin Cuci Tekanan Kuat - Kabersihan Kritis sareng Produk Nol Résidu

Fitur:

• motor kakuatan Strong kalawan panyalindungan overload.
• Tambaga coil motor, sirah pompa tambaga.
• Cocog jeung nyeuseuh mobil, beberesih tegalan, taneuh jeung témbok cuci, sarta atomization cooling jeung panyabutan lebu di tempat umum, jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Modél

SW —2100

SW—2 500

SW- 3250

Tegangan (V)

220

220

380

Frékuénsi (Hz)

50

50

50

Daya (W)

1800

2200

3000

Tekanan (Bar)

120

150

150

Lemah (L/Min)

13.5

14

15

Laju motor (RPM)

2800

1400

1400

Katerangan

Ngenalkeun pembersih tekanan tinggi anu kuat anu dirancang khusus pikeun industri mékanis sareng éléktronik.Alat anu épisién sareng dipercaya ieu cocog pisan pikeun para nasabah pertengahan ka handap di Asia, Afrika, Eropa, Amérika Kalér sareng daérah anu sanés.

Aplikasi

Mesin cuci tekanan kami serbaguna sareng tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi kalebet cuci mobil, kémping, mandi sareng kagiatan luar.Eta nyadiakeun kinerja beberesih unggulan dina rupa-rupa lingkungan.

Keunggulan Produk

1: Kabersihan Kritis: Mesin kami ngagunakeun jet cai tekanan tinggi pikeun sacara efektif ngaleungitkeun kokotor, kokotor sareng noda nekad, ngahontal kabersihan punjul pikeun standar anu paling luhur.

2: Nol résidu: Kalayan sistem filtrasi canggih sareng kamampuan beberesih anu lengkep, mesin kami mastikeun permukaan bébas résidu anu henteu ngantunkeun kontaminasi pikeun hasil anu bersih.

3: Desain Humanized: mesin beberesih-tekanan tinggi kami boga kadali intuitif jeung desain ergonomic, sahingga operator pikeun gampang ngawasaan jeung beroperasi eta sanajan tanpa pangalaman éksténsif.

4: Awét sarta dipercaya: Dijieun tina bahan kualitas luhur jeung téhnologi industri-ngarah, mesin kami dirancang pikeun tahan pamakéan kasar jeung mertahankeun kinerja konsisten kana waktu, nyadiakeun nilai investasi alus teuing.

Fitur produk

1: setting tekanan adjustable: The kaluaran tekanan tina mesin urang bisa gampang disaluyukeun pikeun minuhan sarat tina tugas beberesih béda jeung bisa dipaké dina sagala rupa skenario.

2: Aplikasi serbaguna: mesin kami boga rupa-rupa kagunaan, ti éfisién meresihan kandaraan pikeun nyadiakeun pancuran outdoor, nyieun eta solusi praktis pikeun individu jeung usaha.

3: Ramah Lingkungan: Mesin cuci tekanan kami dirarancang kalayan éfisién cai sareng énergi, ngaminimalkeun runtah sareng ngirangan dampak lingkungan bari maksimalkeun penghematan biaya.

4: Kompak sareng Portabel: Desain kompak sareng hampang tina mesin kami ngajamin transportasi sareng neundeun anu gampang pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar.

5: Kinerja anu saé: Kalayan motor anu kuat sareng téknologi canggih, mesin kami nyayogikeun hasil beberesih anu saé, ngahémat waktos sareng énergi pangguna.

Ngahijikeun pembersih tekanan anu kuat kana bisnis atanapi gaya hirup anjeun bakal ngarobih kabiasaan beberesih anjeun.Ngarasakeun mangpaat kabersihan kritis, nol résidu, desain ergonomic, durability, setelan tekanan adjustable, aplikasi serbaguna, ramah lingkungan jeung kinerja unggul.Naha anjeun kedah ngumbah mobil anjeun, nikmati pancuran di luar atanapi ngarengsekeun tugas beberesih anu sesah, mesin cuci tekanan kami idéal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami