Portabel Fan Karpét Dryer - A-speed tinggi, merenah tur efisien solusi drying

Fitur:

• desain exquisite, leutik, artistik, aman jeung awét.

• Desain Ilmiah, gampang beroperasi sarta pamakéan.

• Cocog jeung sagala rupa industri beberesih, kayaning imah, kantor, hotél, mall pengiriman barang, jsb.


Rincian produk

Tag produk

220V 50HZ

Kakuatan input: 1000W

Kakuatan OUTPUT: 550W

Laju low: 1080r / mnt

Sedeng: 1200r / mnt

Luhur: 1350r / m

Panjelasan Produk

Ngenalkeun pengering karpét kipas portabel canggih kami, ngarobihkeun industri mesin dina séktor B2B.Dirancang pikeun nyumponan kabutuhan palanggan low-ka pertengahan di Asia, Afrika, Eropa sareng Amérika Kalér, pengering portabel ieu nawiskeun kinerja anu unggul sareng serbaguna.Kalawan kamampuhan drying gancang sarta fitur ramah-pamaké, éta téh kudu-kudu keur usaha kayaning hotél, toko pakean, situs konstruksi, pabrik pabrik, toko perbaikan, tegalan, réstoran, toko ritel, toko citak, proyék konstruksi jeung iklan.

Sorotan produk

PENGERINGAN KECEPATAN TINGGI: Pengering karpét kipas portabel kami gaduh motor anu kuat sareng téknologi canggih pikeun pengeringan anu gancang sareng éfisién.Ucapkeun pamit ka waktos ngantosan anu panjang sareng salam kana prosés anu gancang, mastikeun ngirangan waktos henti sareng ningkatkeun produktivitas.

Portability Optimum: Dirancang kalayan genah dina pikiran, dryers kami anu kompak, lightweight sarta gampang diangkut, sahingga idéal pikeun usaha mobile.Portability na ensures anjeun bisa mawa ka lokasi mana wae pikeun gampang minuhan kabutuhan drying husus Anjeun.

APLIKASI WIDE: Versatility mangrupikeun konci dina industri mesin, sareng pengering karpét kipas portabel kami moal nguciwakeun.Éta idéal pikeun drying Carpets, tékstil jeung surfaces baseuh sejen tur cocog pikeun pamakéan dina rupa-rupa lingkungan kayaning hotél, toko pakean, situs konstruksi, pabrik pabrik, perbaikan toko, kebon, réstoran, toko ritel, toko print, proyék konstruksi. , establishments dahareun jeung inuman sarta agénsi iklan.

EFISIENSI Ningkatkeun: Kalayan panggunaan énergi anu dioptimalkeun, pengering karpét kipas portabel kami nganteurkeun hasil pengeringan anu unggul bari ngaminimalkeun biaya operasi.Ku sacara efektif ngirangan waktos pengeringan, éta tiasa ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas bisnis anjeun.

Konstruksi Awét: Produk kami didamel tina bahan kualitas luhur pikeun nyumponan sarat tina sagala rupa lingkungan kerja, mastikeun daya tahan sareng umur panjang.Éta mangrupikeun investasi padet anu ngajangjikeun fungsionalitas jangka panjang tanpa kompromi kinerja.

Investasi dina pengering karpét kipas portabel kami tiasa nyederhanakeun prosés pengeringan anjeun, ngahémat waktos sareng ningkatkeun efisiensi sadayana.Éta nyayogikeun kagancangan sareng genah anu langkung saé dina pakét tunggal, ngajantenkeun éta aset anu berharga pikeun usaha anu prioritas kamampuan pengeringan anu unggul.Panggihan kakuatan solusi anu tiasa dipercaya ayeuna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami