Multifunctional baseuh jeung garing vacuum cleaner pikeun otomotif, hotél sarta pamakéan industri Produk

Fitur:


Rincian produk

Tag produk

Asesoris (20L/30L/35L)caAsesoris (70L/80L)erg

Parameter téknis

Modél

SW-30L

SW-35L

SW-70L

Votalge (V)

220-240V

220-240V

220-240V

Daya (W)

1500

1500

3000

Kapasitas (L)

30

35

70

Aliran Udara (L/S)

53

53

106

vakum (mbar)

200

200

230

Katerangan

Ngawanohkeun vacuum cleaner baseuh jeung garing serbaguna kami dirancang pikeun otomotif, hotél sarta séktor industri.Aplikasi: Idéal pikeun dipaké dina perbaikan mobil, beberesih outdoor, housekeeping hotél, pangropéa réstoran, organisasi garasi, establishments komérsial sarta residences.

Kauntungannana produk

1: Sistim filtration hawa ultra-halus canggih: cleaners vakum kami dilengkepan saringan-kinerja tinggi nu éféktif bisa néwak lebu, allergens jeung partikel leutik, mastikeun hawa cleaner tur healthier.

2: Dual Fungsi: vacuum cleaner kami téh bisa dianggo dina duanana surfaces baseuh jeung garing, nyadiakeun kinerja beberesih alus teuing dina situasi naon, sahingga kacida serbaguna tur merenah.

3: rupa-rupa aplikasi: vacuum cleaner Ieu bisa minuhan kaperluan sagala rupa industri, kaasup bengkel mobil, tugas beberesih outdoor, jasa beberesih hotél, organisasi garasi, tempat komérsial sarta kaperluan beberesih rumah tangga.

Fitur produk

1: Nyeuseup kuat: dilengkepan motor anu kuat, nyeuseup kuat, épisién sareng beberesih lengkep.

2: Portabel sareng gampang dianggo: Desain anu bergaya sareng kompak ogé fitur ergonomis ngajantenkeun vacuum cleaner kami gampang dibawa sareng dioperasikeun, nyayogikeun pangalaman beberesih anu teu repot.

3: Konstruksi awét: vacuum cleaner ieu dijieun tina bahan kualitas luhur sarta dirancang pikeun tahan rigors pamakéan sapopoé, mastikeun durability lila-langgeng jeung reliabilitas.

4: asesoris multifungsi: vacuum cleaner kami hadir kalawan sauntuyan kantétan jeung asesoris, kaasup sikat nozzle, extension wand jeung alat crevice, pikeun beberesih tepat di wewengkon béda jeung surfaces.

5: Operasi ramah-pamaké: vacuum cleaner kami dirancang kalayan genah pamaké dina pikiran, kalawan kadali intuitif jeung pangropéa basajan, sahingga ramah boh profésional sarta pamaké imah.

Ngalebetkeun vakum baseuh sareng garing kami kana rutin beberesih anjeun bakal lengkep ngarobih pangalaman beberesih anjeun.Kalawan sistem filtration unggul na, fungsionalitas dual, rupa-rupa aplikasi, nyeuseup kuat, portability, durability, asesoris serbaguna sarta operasi ramah-pamaké, vacuum cleaner ieu solusi pamungkas pikeun beberesih efisien mobil, hotél sarta réstoran.Sektor industri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami