Kompresor Udara Silent Gratis Minyak Portabel pikeun Aplikasi Industri

Fitur:


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Modél

Kakuatan

Voltaseu

Tangki

Silinder

Ukuran

Beurat ht

KW

HP

V

L

mm * sapotong

L * B * H (mm)

KG

1100-50

1.1

1.5

220

50

63.7”2

650*310*620

33

1100” 2-100

2.2

3

220

100

63.7" 4

1100*400”850

64

1100” 3-120

3.3

4

220

120

63.7" 6

1350*400”800

100

1100” 4-200

4.4

5.5

220

200

63.7”8

1400*400*900

135

Panjelasan Produk

Kompresor hawa jempé bébas minyak kami dirancang pikeun nyayogikeun solusi hawa dikomprés anu efisien sareng dipercaya pikeun sababaraha aplikasi industri.Kalayan fokus kana portabilitas sareng pangurangan bising, kompresor ieu nyayogikeun genah sareng kinerja anu teu aya tandingan pikeun usaha dina bahan wangunan, manufaktur, perbaikan mesin, kadaharan sareng inuman, sareng industri percetakan.

Aplikasi

Toko Bahan Gedong: Idéal pikeun ngerjakeun alat-alat hawa sareng alat-alat anu dianggo dina proyék konstruksi sareng remodeling.

Pabrik pabrik: Nyadiakeun hawa dikomprés anu bersih, tanpa minyak pikeun mesin operasi sareng sistem pneumatik.

Toko Perbaikan Mesin: Nyadiakeun sumber hawa anu dipercaya pikeun ngalereskeun sareng ngajaga alat sareng alat industri.

Pabrik Pangan sareng Inuman: Mastikeun suplai hawa bébas polusi pikeun prosés pangolahan sareng bungkusan dahareun.

Toko Cetak: Nyadiakeun hawa anu dikomprés anu tenang sareng bersih pikeun ngoperasikeun mesin percetakan sareng alat anu aya hubunganana.

Kaunggulan produk: Portability: Desain kompak jeung portabel ngamungkinkeun pikeun gampang angkutan jeung pamakéan fléksibel antara workstations.

Pangurangan bising: Operasi jempé, ngaminimalkeun polusi bising di gaw, nyiptakeun lingkungan anu langkung tenang sareng nyaman pikeun pagawé.

Operasi bébas minyak: ensures hawa dikomprés bersih, kontaminasi-gratis pikeun aplikasi sénsitip dina industri dahareun jeung inuman sarta prosés percetakan.

Kinerja anu dipercaya: Kompresor kami dilengkepan komponén inti sapertos pembuluh tekanan sareng pompa pikeun nyayogikeun suplai hawa anu stabil sareng dipercaya.

Énergi Hemat: compressors ieu Powered by kakuatan AC, sahingga pikeun operasi hémat énergi, kukituna nyimpen waragad.

Fitur

Jenis: Piston

Konfigurasi: Portabel

catu daya: kakuatan AC

Métode lubrication: bébas minyak

Bisi: Enya

Jenis Gas: Kondisi hawa

Énggal pisan

Katerangan produk anu dioptimalkeun ieu nyorot fitur konci sareng kauntungan tina kompresor hawa jempé tanpa minyak anu nyumponan kabutuhan palanggan B2B di séktor industri Asia, Afrika, Eropa sareng Amérika Kalér.

Pabrik urang gaduh sajarah panjang sareng pangalaman tanaga anu beunghar.Kami gaduh alat ngolah profésional sareng tim téknis pikeun mastikeun kualitas produk sareng waktos pangiriman.Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa pamrosesan khusus pikeun konsumén pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing.

Upami anjeun kabetot dina merek sareng jasa OEM, urang tiasa ngabahas detil kerjasama.Mangga wartosan kami kabutuhan husus anjeun sarta kami bakal senang nyadiakeun Anjeun sareng rojongan tur jasa.hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami