Mesin las multifungsi portabel profésional pikeun sagala rupa aplikasi

Fitur:

• 5,0kg kawat MIG.
• IGBT inverter design digital ,sinergi jeung kontrol digital.
• Gampang arc ignition.
• Cocog jeung las bahan béda kayaning baja, stainless steel jsb.


Rincian produk

Tag produk

Asesoris

werr

Parameter téknis

Modél

NB-160

NB-180

NB-200

NB-250

Tegangan Daya (V)

1PH 230

1PH 230

1PH 230

1PH 230

Frékuénsi (Hz)

50/60

50/60

50/60

50/60

Kapasitas Input Dipeunteun (KVA)

5.4

6.5

7.7

9

Taya-beban Tegangan (V)

55

55

60

60

Efisiensi(%)

85

85

85

85

Kaluaran rentang ayeuna (A)

20-160

20-180

20-200

20-250

Siklus Kawajiban Dipeunteun(%)

25

25

30

30

Diaméter Kawat Las (MM)

0.8-1.0

0.8-1.0

0.8-1.0

0.8-1.2

Kelas panyalindungan

IP21S

IP21S

IP21S

IP21S

Gelar insulasi

F

F

F

F

Beurat (Kg)

10

11

11.5

12

Diménsi (MM)

455”235*340

475*235”340

475”235*340

510*260”335

ngajelaskeun

Mesin las MIG / MAG / MMA ieu mangrupikeun alat anu serbaguna sareng kuat anu dirancang pikeun sababaraha aplikasi.Éta cocog pikeun toko bahan wangunan, toko perbaikan mesin, pabrik pabrik, kebon, pamakean bumi, ritel, rékayasa konstruksi, tanaga sareng pertambangan, jsb.

Kalayan fungsionalitas tingkat profésional sareng desain portabel, éta mangrupikeun aset anu berharga pikeun ngalaksanakeun tugas las dina lingkungan anu béda-béda.

Fitur utama

Versatility: Mesin las ieu ngagaduhan sababaraha fungsi sareng cocog pikeun tugas sareng bahan las anu béda.

Kinerja kelas profésional: desain digital inverter IGBT, kolaborasi sareng kontrol digital mastikeun katepatan sareng efisiensi operasi las.

Desain portabel: Struktur anu hampang sareng kompak ngagampangkeun pikeun ngangkut sareng dianggo dina rupa-rupa lingkungan kerja.

EASY ARC STARTING: Mesin ieu dirarancang pikeun gampang sareng gancang arc ignition, ngamungkinkeun pikeun operasi las mulus.Cocog jeung rupa-rupa bahan: Ti baja mun stainless steel sarta leuwih, welder ieu nyadiakeun versatility diperlukeun pikeun weld bahan béda.

Aplikasi

Welder Ieu idéal pikeun dipaké dina rupa-rupa industri kaasup konstruksi, manufaktur, tatanén, sarta pertambangan.Kamampuhan pikeun nanganan bahan anu béda sareng portabilitas ngajantenkeun cocog pikeun tugas las lapangan ogé aplikasi bengkel.

Kasimpulanana, mesin las multi-fungsi portabel profésional mangrupikeun pilihan anu dipercaya sareng efisien pikeun usaha sareng individu anu milari solusi las anu serbaguna, berkinerja tinggi.

Pabrik urang gaduh sajarah panjang sareng pangalaman tanaga anu beunghar.Kami gaduh alat ngolah profésional sareng tim téknis pikeun mastikeun kualitas produk sareng waktos pangiriman.Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa pamrosesan khusus pikeun konsumén pikeun nyumponan kabutuhan masing-masing.

Upami anjeun kabetot dina merek sareng jasa OEM, urang tiasa ngabahas detil kerjasama.Mangga wartosan kami kabutuhan husus anjeun sarta kami bakal senang nyadiakeun Anjeun sareng rojongan tur service.Sincerely pilari maju ka gawé babarengan saling mangpaat kami, Hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami